Werkveld - Ökonomie

Subventionsberatung

Diese Seite ist nur auf Niederländisch erhältlich.


De nationale overheid, maar ook de Europese Unie, provincies en gemeenten verstrekken subsidies om innovaties en investeringen op diverse aandachtsgebieden van de overheid te stimuleren. Verandert het beleid, dan veranderen subsidiemogelijkheden vaak ook. Het volgen van deze ontwikkelingen en aanvragen van subsidies vereist veel tijd, energie en kennis.

Subsidies hebben veelal een stimulerend karakter. Kenmerkend voor alle regelingen is min of meer dat er naast een subsidiabel deel van de kosten, een bepaald deel van de financiering door de aanvrager zelf gedragen dient te worden. Dit kan gaan om een deel van het benodigde investeringskapitaal maar ook bijvoorbeeld om een bepaald deel van gespecificeerde projectkosten.

Subsidies kunnen worden aangevraagd door zowel individuele ondernemingen c.q. rechtspersonen als samenwerkingsverbanden.Subsidies kunnen een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe kansen voor uw bedrijf of instelling. Wilt u meer weten na het lezen van deze informatie of wilt u een subsidieadvies neemt u u dan contact op met onze adviseur, hij informeert u graag verder over de verschillende mogelijkheden.

Mehr Infos?
Herr Ing. J. (John) van de Ven Adviseur energie en subsidies 06 - 53 70 68 41
jvandeven@aelmans.com
Herr Ing. J. (John) van de VenBekijk LinkedIn-profiel
 
Sehen Sie das gesamte Team Ökonomie ›


Aelmanstuinbouw.com maakt gebruik van cookies. Sluit deze melding