Werkveld - Raumordnung

Asbestinventarisierung

Diese Seite ist nur auf Niederländisch erhältlich.


Bodem en asbest hebben voor ons geen geheimen

Aelmans Tuinbouw Advies beschikt over een milieuteam met een sterke naam bij haar opdrachtgevers. Zowel voor overheid, bedrijfsleven als particulier zijn we een betrouwbare en onafhankelijke partner bij het oplossen van milieuvraagstukken. 

Onze adviseurs beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van bodem- en geotechnisch onderzoek, werkzaamheden in het kader van het bouwstoffenbesluit, het begeleiden /coördineren van bodemsaneringen en het uitvoeren van asbestinventarisaties. Ze zijn specialisten die uw taal spreken, service bieden en staan voor hoge kwaliteit en een bruikbaar advies met als resultaat de beste oplossing.

Van betrekkelijk eenvoudig onderzoek tot begeleiding bij de uitvoering van een omvangrijk saneringsproject. Onze adviseurs verzorgen alle formaliteiten en dragen zorg voor een correcte uitvoering. Waar nodig werken zij samen met collega's om een fullservice dienstverlening voor aannemer, ontwikkelaar, overheid of particulier te leveren.Aelmanstuinbouw.com maakt gebruik van cookies. Sluit deze melding